Откривено зашто Дејан Савићевић није дошао на свадбу своје ћерке: Забрањено присуство маћехе направило хаос

Тамара Савићевић, ћерка легендарног фудбалера Дејана Савићевића, венчала се протеклог викенда у Црној Гори, а свадби није присуствовао њен отац!

Ово је изазвало пажњу јавности, како у Црној Гори, тако и у Србији.

Спекулисало се зашто Савићевић није био на свадби своје мезимице, а сада је откривено да је разлог то што Тамара на свадби није желела да види своју маћеху Јелену Бабић, са којом не разговора.

Она је Савићевићу поставила услов да је не доводи на свадбу, након чега је Дејан одговорио да у том случају ни он неће присуствовати венчању – преносе медији.

И заиста је било тако, а како извор „Курира“ открива, Тамари није било свеједно јер је везана за оца, чије фотографије редовно објављује на друштвеним мрежама.

Међутим, његову партнерку не може да „смисли“ и то знају многи у Будви.

Прочитајте и: „Nisam iz te priče“: Oglasio se zet Dejana Savićevića, nakon što ovaj nije došao na svadbu svoje ćerke

Тамарин супруг Александар Каписода, који је професионални фудбалер, рекао је након што су га медији контактирали само да не жели да коментарише што се Дејан Савићевић није појавио на свадби.

  • Молим вас, ја заиста нисам део те приче и не бих да коментаришем. Разумите ме. Хвала вам на честиткама, тачно је да смо се венчали – поручио је Дејов зет после свадбе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Releated

Неће на терен у српским бојама: Русе сачекало непријатно изненађење када су добили дрес за ЕУРО

Грешке се дешавају и највећима. Реномирани произвођач спортске опреме “Адидас” подигао је велику узбуну у Русији, када је фудбалској селекцији испоручио нову гарнитуру дресова, која је требало да буде промовисана у последња два меча квалификација за наредно ЕП. Репретентативци Русије требало је да у мечевима против Сан Марина и Белгије понесу опрему у којој би, […]

Холандско чудо од детета: Добио име по Ћавију, одласком у ПСЖ уздрмао чувену “Ла Масију”, има 16 година, два милиона пратилаца на Инстаграму и уговор са Најком

Чувена Барселонина школа “Ла Масија” летос је претрпела један од највећих удараца у њеној историји, када је суперталентовани Холанђанин Ћави Симонс одлучио да напусти каталонског великана и пређе у ПСЖ. Дечак рођен у Амстердаму 2003. године, преселио се са породицом у Шпанију када је имао три године. Његов отац, некадашњи фудбалер Ређилио Симонс сину је […]